Beleren/zadelmak maken/trainen

Het is mogelijk om uw paard te laten trainen door ons. Dit kan in de fase waarin we het paard zadelmak maken, maar ook op andere momenten. Training zowel onder het zadel als vanaf de grond is mogelijk.

Een goed begin is het halve werk

Wil jij je paard op een rustige manier bij jou thuis laten beleren? In samenwerking met Noelle Wiegers kunnen wij dit nu aanbieden. We beginnen met een stukje grondwerk en afhankelijk van uw wensen trainen we het paard hierin in de basis of verder door. Zodra het paard er aan toe is kunnen we een ruiter introduceren. Noelle is een handige en vriendelijke amazone met jarenlange ervaring in het zadelmak maken en beleren van paarden. Onze samenwerking kenmerkt zich door vertrouwen, in elkaar en in het paard. Gunt u uw paard een vriendelijke, rustige en gedegen basis van zijn/haar opleiding? Neem dan contact op voor meer informatie of een afspraak.
Hiervoor werken wij uitsluitend in de directe omgeving van het Gooi.

 

Ook het doorrijden/doortrainen van uw paard is mogelijk, zowel vanaf de grond als onder de man. Denk hierbij ook aan het uitbrengen van uw paard. Er zijn vele mogelijkheden denkbaar….

 

Neem contact op voor de mogelijkheden.