Online feedback op je training

Al lange tijd ben ik aan het nadenken hoe ik de mensen die verder weg zitten en die wegens de afstand of financiën niet zo vaak kunnen lessen als ze zouden willen. Onlangs werd ik geattendeerd op dit nieuwe initiatief, Equipro, dit is wat ik eigenlijk zocht! Ik heb me dus direct aangemeld/ingeschreven. Equipro is een nieuwe app waar je online feedback kunt ontvangen op je training.

Een online training vervangt in mijn ogen nooit fysieke lessen omdat je een heel deel communicatiemiddel mist. Maar het kan wel een heel mooie aanvulling zijn op de lessen die je krijgt. Het is immers niet altijd mogelijk om op heel regelmatige basis te lessen en zo voorkomen we toch dat er fouten in je training sluipen.

Hoe werkt de app? Je kunt bij mijn profiel filmpjes van maximaal 5 minuten uploaden, hierop ontvang je dan van mij feedback. Deze filmpjes kunnen van een deel van je training zijn; grondwerk, handwerk, rijden. Maar het kan ook een opname van je dressuurproef zijn bijvoorbeeld.

Wil je hier ook gebruik van maken? Download dan de app en stuur je filmpjes op! Mocht je vragen hebben, ik help je graag!