Tijd voor verandering….

 

Zo af en toe is het tijd om te evalueren en te veranderen. Zoals jullie weten ben ik gelukkig lekker druk met lesgeven en behandelen. Daarnaast was ik natuurlijk verkooppunt van de producten van Feral Horse Care en Equilin. Deze combinatie is soms erg lastig te realiseren, mede door het werk om de producten heen zoals het voorraadbeheer en de bezorging. Helaas heb ik daarom moeten besluiten te stoppen met de verkoop van de producten. Ik heb besloten me meer te richten op het geven van de lessen en behandelingen. Uiteraard kun je me altijd om advies blijven vragen. Er is nog een minimale voorraad van bepaalde producten aanwezig, maar op is op. De Daily Complete en Active+ zijn helaas al volledig uitverkocht. Van SkinCalmin is er nog wel voldoende. In de toekomst kunnen jullie Vitalbix en SkinCalmin direct bij Feral Horse Care (www.feralhorsecare.com) bestellen of afhalen bij een van de andere verkooppunten in de buurt. De producten van Equilin zijn verkrijgbaar via www.equilin.eu. Ik heb jullie met veel plezier mogen voorzien van de producten en hoop dat jullie tevreden gebruikers mogen blijven. Dank voor jullie vertrouwen en hopelijk snel tot ziens voor een les of behandeling.