Trotse juf…

Ik ben weer een trotse juf…. Niet alleen vanwege de leerlingen die het fantastisch deden op wedstrijd, maar ook op de leerlingen die zichzelf overwonnen.

Afgelopen weekend wisten diverse leerlingen zich weer in de prijzen te rijden, met vaak mooie punten en complimenten. Als juf ben ik altijd zo trots als een leerling de opmerking “vriendelijk gereden” of “fijn beeld” op het protocol heeft staan. Het doel van mijn lessen is immers harmonie. Paard en ruiter samen laten presteren. Als daar dan zoals dit weekend ook nog eens 200+ punten en een 1e prijs bij horen is dat een extra beloning voor het harde werken!

Het mooiste berichtje van dit weekend echter was dat van een klant die bepaalde dingen best heel spannend vond. Ze stuurde me dat ze zichzelf had overwonnen, haar angst onder ogen had gezien en gedaan had wat ze altijd al wilde doen. Ze was trots op zichzelf en dat is zo belangrijk!

Ik ben ook supertrots op jullie allemaal! De wedstrijdruiter met prijzen of winstpunten, de thuisdressuurruiter waarbij een oefening ineens fijn gaat en de ruiter die zichzelf overwint.